LANmanage
Ura LAN&WANilla

Pitkä menestyksemme nojaa suomalaiseen teknologiaosaamiseen. Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme ammattilaisia – niin tuoreita kykyjä kuin kokeneita konkareitakin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, joka on toiminut kannattavasti jo yli 20 vuoden ajan.

Teemme vaativaa asiantuntijatyötä tietoverkkojen, kybertietoturvan ja kiinteistöturvallisuuspalveluiden parissa. Meitä vie eteenpäin halu auttaa asiakasta menestymään.

Myös työhyvinvointi on meille tärkeä arvo. Panostamme niin henkiseen kuin fyysiseenkin työhyvinvointiin pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.
 

Haemme

Haemme palvelukseemme dynaamisia ja tuottavia henkilöitä, jotka ovat joukkuepelaajia. Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä otetta työhön sekä intoa ja kykyä ratkaista oma-aloitteisesti työhönsä liittyviä haasteita.

Tarjoamme

Olemme vastuullinen työnantaja ja tiedämme, että tyytyväinen työntekijä takaa tyytyväiset asiakkaat. Tarjoammekin työntekijöillemme huomattavia etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, turvallisen ja terveellisen tavan tehdä töitä, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, lounasedun ja tuemme harrastus- ja virkistystoimintaa.

Avoimet paikat:

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista paikoista.


Jätä avoin hakemus

Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot taustastasi, toiveistasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä löytyy osaamistasi ja koulutustasi vastaavaa työtä.

Lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen pdf-muodossa alla olevasta linkistä.