LANmanage
Yritys

Nordic LAN & WAN Communication Oy on tietoturvan, tietoliikenteen sekä kiinteistöturvallisuuden palvelutuottaja ja asiantuntijaorganisaatio. LAN&WAN on perustettu vuonna 1993 ja yrityksessämme työskentelee 85 henkilöä. Tuotamme yrityksen yhdestätoista toimipisteestä ympärivuorokautisia palveluita globaalisti yli 20 maahan.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota uusimman teknologian mukaisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Tämä mahdollistaa suoran paikallisen tuen aluekonttoreista, jotka sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kotkassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulaisissa, Oulussa ja Kuusamossa.

Käytämme toiminnassamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja tuotamme liiketoiminnan lisäarvoa asiakkaillemme tehokkailla palveluprosesseilla. Valtakunnallisena palvelun tuottajana LAN&WAN tunnetaan korkeasta palvelutasosta.

Palvelutuotantomme valvontamenetelmät ja tietoturvallisuustaso ovat kuvattu ja tarkastettu VAHTI 2/2010 vaatimuksia vasten riippumattoman tarkastajan toimesta. Tarkastuksesta on tuotettu ISAE 3000 Type I mukainen varmennusraportti ja toimintamme on todettu näin ollen täyttävän vaativan korotetun VAHTI-tason vaatimukset. VAHTI-korotetun tason tietoturvamenettelyitä noudattamalla voimme tarjota asiakkaillemme vahvasti tietoturvallisia palveluita.

LAN&WAN panostaa palveluorganisaatioon voimakkaasti vastatakseen uusiin haasteisiin. Uudistuneet palvelumme ovat tuotteistettu kattamaan tämänpäiväiset asiakastarpeet. Järjestelmien teknisestä ja hallinnollisesta ylläpidosta vastaa osaava, kokenut ja valmistajien sertifioima tekninen tuki.


 

tunnustukset, sertifikaatit, suomen vahvimmat, asiakastieto, suomalaista palvelua

 

Työntekijöitä

85

Teknisiä asiantuntijoita

50

Asiakkaita

600

Liikevaihto (MEUR)

19