LANmanage
LANsecure - Kiinteistöturva

 

Viria LAN&WAN Oy on kiinteistöturvapalveluiden asiantuntija ja omaamme asiantuntemusta kameravalvonnan toteuttamisesta useiden vuosien ajalta. Tuotamme kameravalvontapalveluita jotka mahdollistavat erilaisten valvontaympäristöjen toteuttamisen, rakentamisen, hallinnan sekä laitteiden huoltamisen. 

LANsecure-kiinteistöturvapalvelumme toimitetaan kokonaispalveluna, aina suunnittelusta valmiiseen ratkaisuun saakka. Palvelumme on asiakkaillemme aikaa säästävä ja huoleton, sillä järjestelmän toiminnallinen vastuu on aina LAN&WAN:illa.

Palvelumme mahdollistaa tavanomaisen kameravalvonnan lisäksi videomateriaalin analysoimisen ja sen hyödyntämisen; kameroiden tuottamaa Big Dataa asiakkaamme voivat hyödyntää eri tavoin omassa liiketoiminnassaan.

Palvelumme sisältää tallentavan ja lähiverkkoon kytkettävän tai LAN&WAN:in konesalista pilvipalveluna tuotettavan kameravalvontajärjestelmän, jota voidaan helposti laajentaa muutaman kameran järjestelmästä jopa tuhansien kameroiden ratkaisuksi. Palveluun voidaan lisätä vaivattomasti eri optioita, kuten WLAN- ja lähiverkkoratkaisuja sekä erilaisia järjestelmäintegraatioita.

Toimittamamme ratkaisut mahdollistavat palvelun käytön riippumatta siitä missä tai millä päätelaitteella palvelua halutaan käyttää.

Tuemme palveluissamme oheisten päämiestemme tuotteita

Axis Asan Sony Kiinteistöturvallisuus valvontakamera valvonta

Ota yhteyttä:

Aminoff Markku Sales Account Manager markku.aminoff@lanwan.fi
Puh. 040 350 0709

 

kiinteistöturva, kameravalvonta, videovalvonta

LANsecure palvelun ominaisuudet:

  • Tuotetaan kokonaispalveluna; ei sido asiakkaan omia henkilöresursseja. Toiminnallinen vastuu on aina LAN&WAN:illa
  • Vaivaton käyttö; videokuvan ja tallenteiden tarkastelu onnistuu päätelaitteesta riippumatta, mistäpäin tahansa
  • Skaalautuvuus; palvelua on tarvittaessa helppoa laajentaa ja päivittää
  • Tukipalvelut; asiakkaalla on käytettävissään LAN&WAN:in kameravalvontapalveluihin erikoistunut tukiorganisaatio