LANmanage
LANsafe - Tietoturva

Tietoturva on jatkuva prosessi, jossa kehittäminen ja kumppanuus ovat avainasemassa. Hyvä tietoturva ei ole vain pelkkää virustorjuntaa ja palomuuria, vaan vaatii yhä enemmän henkilöosaamista laitteistojen ja ohjelmien lisäksi. Tietoturvan varmistaminen on LAN&WAN:in ydinosaamista.

LANsafe-tietoturvapalvelumme turvaavat organisaationne liiketoiminnan vastaten jo olemassa oleviin sekä tulevaisuuden tietoturvahaasteisiin. Mikään yksittäinen tuote ei tee yrityksestä tietoturvallista vaan turvallisuus koostuu tasapainoisesta yhdistelmästä hyviä työkaluja, palveluita, prosesseja ja koulutettuja ihmisiä. Teknistä tietoturvaa toteuttaessamme huomioimme aina organisaationne tietoturvapolitiikan ja toteutamme palvelut alan standardeja sekä parhaita käytäntöjä soveltaen. Palvelumme skaalautuvat eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin ja niihin sisältyy aina asiakaskohtainen tietoturva-asiantuntija.

Kertaluonteisesti veloituksettomalla Security Checkup -tarkastuksella on hyvä aloittaa, sillä se auttaa organisaationne nykytilan ja sen liiketoimintaan liittyvien riskien kartoittamisessa ja niiden analysoinnissa. Analysoinnin tulokset dokumentoimme raporttiin ja tulosten soveltaminen toimii apuna tietoturvallisten tuotantoympäristöjen rakentamisessa.

Palvelutuotantomme valvontamenetelmät ja tietoturvallisuustaso ovat kuvattu ja tarkastettu VAHTI 2/2010 vaatimuksia vasten riippumattoman tarkastajan toimesta. VAHTI-korotetun tason tietoturvamenettelyitä noudattamalla voimme tarjota asiakkaillemme vahvasti tietoturvallisia palveluita.

Tuemme palveluissamme oheisten päämiestemme tuotteita

Checkpoint Fortinet Darktrace Gemalto Tietoturva OP5

Ota yhteyttä:

Heikkinen Tuomo Regional Director tuomo.heikkinen@lanwan.fi
Puh. 050 581 0860

 Tietoturvapalveluihimme kuuluvat:

  • Security Checkup: Haavoittuvuuksien ja tietoturvauhkien kartoittamiseen
  • Tietoturvan analysoinnin ja optimoinnin asiantuntijapalvelut
  • Total Security: Kokonaisvaltaiset kyberturvapalvelut liiketoiminnan turvaamiseen
  • Cyber Immunity: Ennalta tuntemattomien uhkien torjuntaan
  • CSOC-tietoturvanhallintakeskuspalvelut tietoturvapoikkeamien valvontaan
  • Etäkäyttö- ja pääsynhallintapalvelut
  • Roskapostinesto ja sähköpostin salauspalvelut
  • SIEM-palvelut yhdessä CSOC-palveluiden kanssa
  • Lokienhallintapalvelut verkon tietoturvan tilannekuvan monitorointiin

Tietoturvan nelikenttä