LANmanage
LANmanage - Hallinta

Asiakkaitamme varten olemme kehittäneet oman palveluratkaisun, LANmanage-palveluportaalin, joka mahdollistaa toimeksiantojen luomisen sekä monipuolisten raporttien tarkastelun suoraan portaalista.

Montako palvelunhallintanäkymää on käytössänne? Usean näkymän sijaan tule toimeen vain yhdellä.

LAN&WAN:in toiminnan pohjana ja asiakkaittemme apuna toimii alan helppokäyttöisin asiakasportaali, LANmanage. LANmanage mahdollistaa yhden portaalin taktiikan ja tarjoaa saman portaalin kautta kokonaisvaltaisen näkyvyyden liiketoimintaanne.

Portaalimme kautta on hallittu jo viisitoistavuotta kaikkien asiakkaittemme verkko- sekä tietoturvatoimintoja ja siihen on integroitu yli kaksikymmentä palveluamme.

LANmanage kerää hälytykset verkostanne ja sen kautta voimme huolehtia myös ongelmanratkaisusta puolestanne. Portaali tarjoaa työkalut valvontaan, verkkoon, sovelluksiin ja muutoksenhallintaan sekä asiakasviestinnän helpottamiseen.

Portaalin käyttö on vaivatonta ja helppoa, eikä se vaadi koulutusta. Tilaa LANmanage-demo ja totea itse kuinka voidaan saavuttaa parempi näkyvyys sekä tehokkaampi tapa hallita liiketoimintaa.

Ota yhteyttä:

Karvonen Jarno Regional Director jarno.karvonen@lanwan.fi
Puh. 045 657 6074

 


lanmanage, hallinta 

LANmanagen kautta:

  • Voitte keskitetysti hallita palveluprosessejanne
  • Voitte tarkastella toimeksiantojanne
  • Voitte seurata palveluidenne tilaa
  • Voitte tarkastella palveluidenne sopimuksia, lisenssejä ja dokumentaatioita
  • Tiedotamme havaitsemistamme poikkeamista
  • Toimitamme palveluidenne muutostenhallintaa