LANmanage

Arvomme ohjaavat henkilöstömme toimintaa siten, että Viria LAN&WAN Oy:n strategia toteutuu. Arvomme ovat:

Innovatiivisuus

Saavutamme uusimmalla teknologialla kilpailuetua. Suhtaudumme ennakkoluulottomasti ja avoimesti toimintaan kohdistuviin muutospaineisiin. Etsimme aktiivisesti uudenlaisia ratkaisumalleja, mutta arvostamme myös olemassa olevia toimivia prosesseja.

Rehellisyys

Pidämme lupauksemme. Toimintamme perusperiaatteena on aina olla täysin rehellinen ja avoin sekä toimia eettisesti.

Avoimuus

Toimintamme on läpinäkyvää. Arvostamme monipuolisia ja erilaisia näkemyksiä sekä avointa tiedonkulkua ja vuorovaikutusta.

Ketteryys

Ketteryys tarkoittaa meille nopeutta ja luotettavuutta. Nopeastikaan muuttuvat tilanteet eivät meitä hätkäytä, eikä nopeus tarkoita meille luotettavuudesta tinkimistä. Nopea ja luotettava toiminta onnistuu, sillä toimintamme on suunniteltua.

Kotimaisuus

Kotimaisuus on LAN&WAN:lle erittäin tärkeä arvo. Haluamme edistää suomalaista työtä ja tuottamamme palvelut kantavatkin Suomalaisen työn liiton Avainlippua. Avainlippu välittää asiakkaillemme tiedon yrityksemme arvoista.

LAN&WAN kumppanina

Asiakkaamme toimivat muun muassa vähittäiskaupassa, mediassa, teollisuudessa, palvelualoilla ja julkishallinnossa. Yhteistyössämme he arvostavat erityisesti lupausten täyttämistä ja asiantuntemusta.

Olemme asiakaslähtöinen yritys, joka huolehtii myös henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Meillä on vankka kokemus toimialalta ja tarjoamme sen mielellämme käyttöönne.

Lue alta asiakastarinoista miten olemme ratkaisseet asiakkaittemme tietoverkkoihin ja tietoturvaan liittyviä haasteita!

Asiakastarinat

 

arvot, dna