Etusivu Palvelut Case Yritys Yhteystiedot LANmanage

Kiinteistöturvallisuus 

Videovalvontajärjestelmällä pystytään tallentamaan luotettavasti laadukkaita valvontavideoita. Käyttäjän kannalta järjestelmän käyttö on pyritty tekemään mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi.

LAN&WANin pitkä kokemus tietoverkkojen rakentajana ja ylläpitäjänä auttaa videovalvontaratkaisujen toteuttamisessa. Kuvan ja muun datan siirtäminen tietoverkoissa on luonnollinen asia. Pitkän kokemuksen turvin voimme suunnitella asiakkaalle sopivan ja toimivan IP-pohjaisen videovalvontakokonaisuuden.

IP-kamerat ja niihin pohjautuvat videomonitorointisovellukset ovat verkkojen nopeuduttua korvaamassa ja jo korvanneet analogiset toteutukset. IP-kamerat ovat todellisia verkkopalvelimia kameran kuorissa. Kameran säädöt ja hallinnointi voidaan tehdä etäisesti. Kameroissa on riittävästi älykkyyttä toimia itsenäisesti osana älykästä IP-pohjaista ratkaisua.

Sovelluksissa ja tilanteissa, joissa laajan maantieteellisen alueen valvonta halutaan keskittää, ovat IP-pohjaiset ratkaisut mahdollistaneet uudenlaiset sovellukset ja kohteet. IP-pohjaisesti toteutettu videomonitorointijärjestelmä mahdollistaa esimerkiksi toisella puolella maapalloa olevan kohteen tarkkailun. Tällainen ei ole ollut mahdollista suljettuun videoverkkoon pohjautuvissa ratkaisuissa. 

Nyt voit seurata suorana keskustan rakennustyömaan edistymistä Hyvinkäällä

Katso video LAN&WAN kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2010  

Sonyn valvontavideoita

 

Asan logo Sony logo
   
IQlogo Mirasys logo
   
Sony Specialist Dealer Sony Specialist Distributor
Axis logo
Ciscon logo

 
  © Nordic LAN & WAN Communication Oy
Sinikalliontie 16, 02630 Espoo | puh (09) 4243 5555 | Palaute